Explore The Colourful World

VAR I EUROPA VILL DU RESA?

CORONA VIRUS ”Tillsammans är vi hoppfulla och ser fram emot den dag då vi säkert kan resa Europa igen. För tillfället kan vi organisera turer inom Sverige. En minibuss är ett perfekt alternativ för mindre grupper, som familj, vänner och kollegor. Du kan resa säkert med människor du redan känner. Vi är försiktiga med hygien och hävdar att vi följer alla nödvändiga protokoll för att säkerställa din hälsa och säkerhet. Vi följer kontinuerligt råd från Folkhälsomyndigheten.
På grund av osäkerheten kring Coronavirus rekommenderar vi att du bokar våra resor tillfälligt, vilket innebär att du kan förboka din resa och vänta på att vi ska kontakta dig för bekräftelse. Hur nära resan vi behöver ett slutgiltigt godkännande beror på turnén och spridningen av Coronavirus. Bokningen kommer att slutföras efter att vi kontaktar dig för att bekräfta resan och därefter skickas fakturan till dig. Du kan avbryta resan när vi ringer dig för att verifiera utan kostnad.  ”

TJÄNSTER

13
RESOR

Vi erbjuder omfattande och intressanta turer med många destinationer under en och samma resa. Res genom oss för att få en resa som du inte glömmer genom decennier.

SKRÄDDARSYDDA RESOR

Letar du efter din egen innovation? Du kanske vill skapa en personlig rundtur med dina önskade destinationer. Låt oss veta, tillsammans kan vi planera en resa med dina drömmar och göra din kreativitet till verklighet!

BOKA BUSS MED EN ERFAREN FÖRARE

Diyar Europe Tours erbjuder dig en fullständig service, en erfaren förare med en mysig och bekväm buss. Du kan börja resan och avsluta den när som helst. Vi kommer se till att säkert föra dig tillbaka till din dörr.

UTFORSKA VÄRLDEN

Vi har många års erfarenhet av turistnäringen i Europa. Hos oss kan du koppla av och känna dig trygg med våra kunniga förare. Berätta var du vill se i Europa och låt oss sedan göra din dröm att gå i uppfyllelse. 

galleri

error: Content is protected !!

Fill out the fields below, and we will make sure to get back to you within 24 hours