VILKA VI ÄR?

OM OSS

Ser du fram emot möjligheten att resa över Europa och tillbringa minnesvärda upplevelser med familjen, vänner eller affärspartner? Välkommen till Diyar Europe Tours, ett erfaren reseföretag som levererar helhetslösning för att göra er resa minnesvärd. Medan ni njuter av resan, tar vi hand om er komfort och säkerhet för att maximera er reseupplevelse.

Boka en lyxbuss nu, tillräckligt rymlig för att bekvämt kunna ta med 19 passagerare, inklusive vår pålitliga och skickliga förare – ett idealiskt alternativ för stängda grupper. Vi är kända för att förbättra våra kunders tillfredsställelse genom att slå samman deras kreativa idéer med våra stora erfarenheter för att skapa en drömresa. Detta inkluderar personlig guidade turer, boende, läcker mat och förbokade biljetter. 

Varför välja oss? 

Om du letar efter ett pålitligt eller personligt turistföretag i Europa är “Diyar Europe Tours” det bästa valet för dig. Vi har trafiktillstånd, RESEGARANTI genom Kammarkollegiet och försäkringar.  

Diyar Europe Tours är inte bara ett turistföretag, det är en övertygelse om att vi alla har en dold önskan att resa inuti oss – att drömma, utforska och upptäcka. Vårt företags huvudsakliga fokus är att göra er drömlivsplan till verklighet genom att låta er njuta av äventyret att utforska fascinerande destinationer i Europa. Våra teammedlemmar är flerspråkiga och älskar att resa. Tjänsten som vi tillhandahåller är tillgänglig på NIO olika språk för att göra er upplevelse trevligare.

Vi på Diyar Europe Tours är ansvariga, flexibla och förstår värdet av det personliga tillvägagångssättet för varje kund.

Diyar Europe Tours är en reseföretag i södra Sverige, nära de svenska städerna Helsingborg, Malmö, Göteborg och Danmarks huvudstad, Köpenhamn.

Diyar Hatami, företagets ägare och föraren har många års erfarenhet inom turismnäringen i Europa. Han är den mest pålitliga guiden och föraren som alltid ser fram emot att hjälpa er med resor runt om i Europa.

Mercedes- Benz 519 CDI Sprinter L, 2020

error: Content is protected !!

Fyll i formuläret nedan för att begära ett offert. Vi återkopplar inom 24 timmar.