11 dagars äventyrsresa till sex inspirerande länder

Vårt klassiska, 11 dagar fantastiska turnépaket innehåller mer resespänning i en enda semester än du kan föreställa dig. Du får chansen att uppleva 6 fantastiska länder, Nederländerna, Belgien, Frankrike, Schweiz, Tyskland och Luxemburg.

Dag 1: Amsterdam

Du kommer bli välkomnad och hämtad från Amsterdams flygplats med en lyxig turistbuss för att sedan lämnas på hotellet för incheckning. Du kan koppla av och vila tills äventyret för denna turné börjar. På kvällen har vi en orientering och chansen att bli bekanta, följt av en liten promenad genom Amsterdams gator innan vi äter en traditionell rijsttafel middag tillsammans.

Dag 2: Amsterdam

Efter en rejäl frukost börjar vi med vår turné i Amsterdam med en underhållande lokal guide och får en introduktion till denna utvecklade och pittoreska staden. På en informationsrik promenad i Amsterdams historiska gator, fylld med spännande hus, utsikt över hundraåriga kanaler, fortsätter vi vår resa och kryssar vattenvägarna på en avkopplande kanalbåt.

Dag 3: Haag-Bryssel

Idag lämnar vi den fantastiska staden för att fortsätta vår tur till Haag (även känd som Den Haag) med din lokala privata guide. Du kommer att se spektakulära sevärdheter i Haag som det världsberömda fredspalatset (International Court of Justice) innan vi åker till Bryssel. I Bryssel kommer vi se stadens inre hjärta genom de vackra gränder och de små gatorna i centrum. Detta gör att du kan uppleva de mest konstnärliga och färgglada hörnen i Bryssel, en stad full av historia.

Dag 4: Waterloo-Paris

Medan vi promenerar genom området vid slaget i Waterloo, utforskar vi de forntida, inneboende platserna som La Haye Sainte och Hougoumont. Vi får en inblick i hur Wellington och den allierade koalitionen besegrade Napoleon 1815.

Vår tur kommer sedan att fortsätt till Paris, följt av en panoramaturné i centrala staden med buss. Vi kommer att stanna vid Arc de Triomphe, ett monument som byggdes för att hedra armén. Vidare kommer vi att stanna vid Place de la Concorde, en plats rik på kultur och historia och det världsberömda Eiffeltornet.

Dag 5: Paris

Idag fortsätter vår turné i Paris, Frankrikes huvudstad, världsberömd för sina landmärken, konst, mode och kultur. Du kan njuta av en kanalkryssning genom staden och många engagerande och roliga aktiviteter.

Dag 6: Paris-Lucern

Vi lämnar Paris för att fortsätta vår resa mot Lucern, Schweiz. Framme på vår destination väntar fantastiska faciliteter tillgängliga på hotellet. På kvällen tar vi en slingrande promenad genom Schweiz mest vackra sjö vid staden och avslutar kvällen med en gemensam middag.

Dag 7: Luzern-Zürich

Idag får vi mer tid att utforska Luzern. Vi får reda på varför schweizarna konsumerar mest choklad i Europa och tar ett urval för att själv bedöma om det är det bästa i världen. Sedan fortsätter resan mot Zürich för att utforska den berömda staden.  

Dag 8: Zürich – Schaffhausen- Schwarzwald

Idag lämnar vi Zürich för att fortsätta vår resa mot Schaffhausen. Vår erfarna guide visar dig de mest attraktiva platserna i Schaffhausen, Europas största vattenfall. 

Efter lunch undersöker vi fenomenet bakom Schwarzwald som är känt för coo-coo-klocka och de fantastiska trädbevuxna bergskedjorna. Vår körtur är utformad för att säkerställa god tid att stanna för att fånga landskap och attraktioner.

Dag 9: Schwarzwald

Samma område men en ny synvinkel. Vi njuter av en promenad i det majestätiska vattenfallet, besöker coo-coo klockbutiker och äter den världsberömda Schwarzwaldtårtan.

Dag 10: Strasbourg-Luxemburg

Vår turné kommer fortsätta till Luxemburg genom Strasbourg, en stad rik på kultur, arkitektur och även den officiella platsen för Europaparlamentet. I Luxemburg njuter vi av utsikten över Place de la Constitution och Adolphe-bron.

Dag 11: Luxemburg – Amsterdam

Efter frukost kör vi till Amsterdams flygplats genom olika nederländska städer som Eindhoven.

Det är alltid svårt att säga farväl, men inte om vi hoppas se varandra igen!

error: Content is protected !!

Fyll i formuläret nedan för att begära ett offert. Vi återkopplar inom 24 timmar.