10 dagars resa till fyra fantastiska huvudstäder i Europa - en oförglömlig semester

Med Diyar Europe Tours kommer du att besöka fyra spännande huvudstäder i Europa, där oavbrutna resespänningar väntar på dig. Börjar i Köpenhamn, genom Berlin och Prag, slutar i Wien. Under resan kommer du utforska fantastiska delar av dessa länder.

 

Dag 1: Köpenhamn

Du kommer bli hämtat från Köpenhamns flygplats i en lyxig turistbuss. Väl framme i hotellet checkar vi in, där du kan få vila. På kvällen äter vi en extremt aptithöjande “Välkommen till Europa” middag tillsammans.

Dag 2: Köpenhamn

Köpenhamn är full av mångfald och rankas också som nummer ett bland Lonely Planets tio bästa städer att besöka. Vi kommer att ha en omfattande rundtur i den danska huvudstaden med en lokal guide och samtidigt njuta av härlig mat.

Dag 3: Köpenhamn – Berlin

Efter frukost lämnar vi Köpenhamn för att fortsätta till Berlin, genom Gedser till Tyskland, Rostock med en två timmars färja. I Tyskland kommer du se olika städer innan vi anländer till Berlin.

Dag 4: Berlin

Idag kommer vi utforska mer av Berlin, staden som är berikad med topografiska funktioner med en lokal guide. Berlin är ett välkänt resmål för många turister, särskilt för dess kultur, politik, media och vetenskap.

Dag 5: Berlin – Dresden – Prag

Vi går ombord på vår buss och reser söderut mot Dresden. I eftermiddagen fortsätter vi till Tjeckien, stannar i den befästa staden Terezín, innan vi anländer till Prag, välbevarad arkitekturstad.

Dag 6: Prag

Idag njuter vi av en omfattande rundtur med vår lokala guide, som börjar med en vandringstur på Gamla stans torg och slutar i det historiska Josefovs kvarter, med dess gamla judiska kyrkogård och minnesvärda gamla synagogor.

Dag 7: Prag

Denna förmiddag utforskar vi mer om Prag, floden Vltava och uppför kullen till det enorma slottkomplexet på kontinentala Europa: Prags slott. Eftermiddagen har du till att spendera på egen hand.

Dag 8: Prag-Wien

Under den vackra resan från Prag till Wien stannar vi vid den konstnärliga Melk Abbey och kryssar Österrikes vackraste sträcka av Donau: Wachau-dalen. Donau är Europas näst längsta flod efter Volga. Vi fortsätter till huvudstaden i det mäktigt imperium och vår turnés slutdestination för ikväll, Wien.

Dag 9: Wien

Under förmiddagen besöker vi den kungliga Imperial lägenheter i Hofburg Palace, en historisk plats att besöka. Efteråt kommer vi att utforska mer av Wien på en vandringstur genom staden och uppleva stadens arv med lokalbefolkningen.

Dag 10: Wien

Under förmiddagen tar vi oss till det eleganta Belvedere-palatset, ett historiskt byggnadskomplex som inte får glömmas. Efteråt kör vi er till flygplatsen.

Det är inte svårt att säga farväl om vi hoppas se varandra igen!

 

error: Content is protected !!

Fyll i formuläret nedan för att begära ett offert. Vi återkopplar inom 24 timmar.