10 dagar att drömma, utforska och upptäcka tre fantastiska länder

En 10 dagarsresa genom Italien, Österrike och Schweiz, är den bästa idén att mata in på en enda semester. Du kommer att uppleva tre fantastiska länder, Italien, Österrike och Schweiz.

 

Dag 1: Milan

Vi står i Milanos flygplats och väntar på dig när du anländer för att köra dig i en bekväm turistbuss. Du blir lämnad på hotellet för check in och lite vila. På kvällen tar vi en turné runt om Milano som avslutas med en fantastisk “Välkommen till Europa” middag tillsammans.

Dag 2: Milan- Pisa- Florens

Vi svänger mot den vackra italienska kusten och stannar för att se Pisas lutande torn innan vi fortsätter mot Florens där vi tillbringar vår kväll. Pisas lutande torn är världsomspännande känt för ungefär fem graders lutning i sin struktur.

Dag 3: Florens

Idag går vi på en vandringsrunda genom denna sagolika stad som är huvudstaden i regionen Toscana. Staden är fylld med historiskt arv, kultur, monument, många museer och konstgallerier.

Dag 4: Florens – Venedig

Idag går vår färd mot Venedig, där vi får en kanaltur genom stadens magnifika vattenvägar innan vi checkar in på vår hotell.

Dag 5: Venedig

Börja en ny dag i Venedig med en guidat vandring. Eftermiddagen och kvällen är dina för att utforska mer av denna unika stad.

Dag 6: Venedig – Dolomit Alperna

Idag kör vi högt upp i den Italiens Dolomit Alperna. Vår destination är Europas största alpaäng, Alpe di Siusi. Vi kör genom Verona, Trento och Bolzano, tre vackra städer i norra Italien. I kväll äter vi en utsökt middag tillsammans på toppen av berget.

Dag 7: Dolomit Alperna – Innsbruck

Vi reser mot Innsbruck; där du får fantastisk syn över Österrikes vackra landskap. Vi kommer att njuta av stadens rika kultur genom att vandra genom gatorna och upptäcka de lokala marknaderna och matvanor.

Dag 8: Innsbruck- Luzern

Vi fortsätter enligt resplanen och i Luzern går vi på en guidat vandring. Vi tar reda på varför schweizarna konsumerar mest choklad i Europa, genom att smaka ett urval kan du själv bedöma om det är det bästa i världen. Njut av Luzerns vackra kväll!

Dag 9: Luzer – Schaffhausen- Zürich

Vår turné fortsätter till Schaffhausen i Schweiz. Vår erfarna guide visar dig de mest otroliga platserna vid Europas största vattenfall. Färden går sedan mot Zürich efter lunchen. Ni kommer uppleva Zürichs inre skönhet med en stadstur.

Dag 10: Zürich

Under förmiddagen har du mer tid att utforska Zürich som är bland de största städerna i Schweiz innan vi lämnar dig till flygplatsen.

Farväl är inte svårt om vi hoppas se varandra igen!

error: Content is protected !!

Fyll i formuläret nedan för att begära ett offert. Vi återkopplar inom 24 timmar.